ver.: HU | RO | EN | DE


Rólunk
A Csíkszeredában található Inkognitó Panzió kellemes kikapcsolódást igér egy olyan helyen, ami a várostól ugyan nem esik messze, a város zaját mégis teljes mértékben feledteti.A Panzió udvaráról látható az erdélyi magyarok legnagyobb búcsújáróhelye, Csíksomlyó, a Hargita hegyvonulata, tiszta időben még a Nagyhagymás szomsédságában magasba nyúló Egyeskő is.A környező erdőkön át szekeres vagy lovasszános kirándulással megközelíthető Hargitafürdő, számtalan sípálya, 50 méteres körzetben két csobogó patak nyújt nagyszerű lehetőséget a horgászat kedvelőinek.A Panzió 2 és 4 ágyas szobákkal, valamint 2 teljes - 4 személyes - apartmannal várja kedves vendégeit. Szükség esetén a szobák mindenike pótágyazható. Az elszállásolható személyek száma 20.Minden szobához külön WC és fürdő tartozik; az apartmanok külön konyhával és nappalival rendelkeznek, az ebédlős apartmanban padlófűtés kényezteti a vendégeket.

Minden szoba műholdas televízióval, minibárral felszerelt, a konyhák teljes konyhai felszereléssel állnak a vakációzók rendelkezésére.Autók számára két fűtött garázs és zárt, kivilágított parkoló biztosított.A Panzióhoz terasz tartozik, az udvarban filegória, kemence, bográcshely, kerekes kút, kerti székek, ping-pong asztal és gyerekeknek játszótér található.

Az udvaron télen lehetőség nyílik a korcsolyázásra, a közeli sípályákon síelésre, snowboardozásra oktatóval, lovaglásra, szánozásra vagy szekeres kirándulásra a környék hegyeibe.

Legalább 16 fős csoportok számára félpanziós ellátás biztosított. A konyhagépekkel ellátott konyhák viszont lehetőséget nyújtanak az önellátáshoz is.10 km-es körzetben több sípálya található, borvízforrás és étterem 5 km-re, a szentegyházi termál fürdő 20 km-re, míg a főút csupán 700 méterre van.

Created by Vision Media & DirectWEB in 2005 (c).