ver.: HU | RO | EN | DE


Despre Noi
Pensiunea Inkognitó situată în Miercurea Ciuc, vă oferă recreere într-un loc special, nu departe de oras, si totusi într-o liniste deplină.Din gradină (curtea) pensiunii este vizibil cel mai cunoscut loc de pelerinaj al tuturor catolicilor - Sumleu, deasemenea se văd muntii Harghitei, la al cărei poale se află. Pe timp senin se vede chiar masivul Hasmasu Mare în a cărei vecinătate se află si Piatra Unică (singuratică).Traversând pădurile din apropiere cu ocazia unei excursii cu sania trasă de cai - iarna, sau cu căruta se poate ajunge la Harghita Băi, considerat paradisul sporturilor de iarnă. La nici 50 de metri de pensiune sunt două pârâuri de munte, care oferă clipe de neuitat acelora care sunt împătimiti ai pescuitului sportiv.Pensiunea dispune de camere cu două, respectiv patru paturi, precum si de două apartamente de patru respectiv sase locuri. In caz de solicitare în oricare dintre camere poate fi amplasat pat suplimentar.Locurile totale oferite pentru oaspetii nostri sunt în număr de douazeci, fiecare cameră este dotată cu WC si baie. Apartamentele dispun de bucătării separate, de livinguri. Unul dintre apartamente are o sufragerie splendidă, unde oaspetii sunt răsfătati printre altele de încălzirea centrală a podelelor.

Fiecare cameră este dotată cu TV satelit, minibar. Bucătăriile stau la dispozitia oaspetilor complet echipate.Pentru masinile clientilor punem la dispozitie două garaje încălzite precum si locuri în parcarea iluminată si îngrădită.De pensiune apartine o terasă, în curte exista o grădină de vară, cuptor, vatră, loc pentru grătar, mobilier de gradină, masă pentru tenis de masa si nu în ultimul rând loc de joaca amenajat.

În curtea pensiunii, în perioada de iarnă oferim posibilitate de patinaj. La pârtiile de schi din apropiere asigurăm asistenta unui instructor de schi sau snowboard.

În cazul grupurilor de cel putin 16 persoane asigurăm demipensiune, însă apartamentele dotate cu bucătării oferă posibilitate de gătit.In perimetru de 10 KM sunt mai multe pârtii de schi, la nici 5 km de distantă izvor de apă minerală si restaurant, iar la 20 de KM băile termale de la Vlahita. Lânga toate acestea, pensiunea este amplasată la nici 700 de metri de la drumul national.

Created by Vision Media & DirectWEB in 2005 (c).